مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمرى

سلام آقاى وكيل
مادر من كارمند رسمى آموزش و پرورش بود كه سال ١٣٧٨ فوت شده و مستمرى به برادرم و خواهرم ميرسيد ولى به دلايل قانونى قطع شد. الان من همسرم را طلاق داده ام و دخترى دارم كه با ايشان زندگى ميكنه، آيا حقوق مادرم به دخترم كه نوه ى پسرى مادرم هست، تعلق ميگيره؟

پاسخ ها :

مستمری مادربزرگ به نوه مستمری به نوه مستمری بازماندگان مستمری