مشاوره حقوقی رایگان - متن استشهادیه برای عکسدار کردن شناسنامه

با سلام من میخواستم شناسنامه پسرم را عکسدار کنم کلانتری جواز کسب میخواهند من هم جواز کسب ندارم رفتم شورای محله گفت یه استشهاد محلی بنویس بیار اینجا این متن استشهاد را نمیدانم لطفاً راهنمایی کنید متنش را چی بنویسم

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.دراستشهادیه درخواست گواهی عکس دارنمودن شناسنامه و تصدیق مراتب متن خود بواسطه شهود بفرمایید.البته باید دقیق مشخص باشد که درخواست از تتطیم استشهادی چه میباشد.چون شما مبهم سوالتان راپرسید صرفا درراستای سوالتان پاسخ دادم.