مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر درامد و دارایی بر عسر و حرج

با سلام. مدت شش سال است که به عقد مردی در امده ام . به لحاظ بروز مشکلات عدیده و شکل گیری پروندهای قضایی متعدد (تقاضای مهریه - تمکین ازدواج مجدد - اعسار و ....) علیه یکدیگر جدای از یکدیگر زندگی می کنیم. و زیر یک سقف زندگی نکرده ایم و تمکین خاص نموده ام. آیا به استناد اقرارنامه و استشهادیه ای که خودش در پرونده اعسار مطرح کرده و درامد ماهیانه خود را یک میلیون و دویست و پنجاه هزار تومان ابراز داشته . به علت ناتوانی او در اداره زندگی می توان داد خواست طلاق به جهت عسر و حرج داد یا نه در ضمن از صد سکه مهریه یک عدد پرداخت کرده و پرداخت هر سکه پنج سال طول می کشد. همچنین حکم تمکین گرفته اما من تمکین نکرده ام.

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

اگر منزل مشترک در حد و شان شما تهیه نکرده نمیتواند تمکین بگیرد اگر منزل مشترک دارد شما باید دادخواست طلاق بدهید و مفارغت و دوری از یکدیگر را استناد کنید و همینطور بخشش قسمت زیادی از مهریه میتواند دایل عسر و حرج باشد