مشاوره حقوقی رایگان - ارث مادری

سلام پدربزرگ من خیلی وقت پیش فوت کرده و دایی ام سهم ارث مادرم رو بهش نداده چند سالی هم هست که مادرم فوت کرده سال 85 من میتونم برم و سهم مادرم رو بگیرم یا چیزی نمیرسه بهم؟ و اینکه من الان 28 سالمه دعوای ارث مشمول مرور زمان میشه یا نه؟

پاسخ ها :

مرضیه صیادی

مرضیه صیادی :

استان :

سلام
بله با ارائه دادخواست و مدارک لازم میتوانید نسبت به دریافت سهم الارث مادر خود بعنوان قائم مقام ایشان اقدام فرمایید. دعوای ارث مشمول مرور زمان نیست.