مشاوره حقوقی رایگان - ناحیه 2

ناحیه 2 دادیار کدام قسمت از پرونده است ؟

پاسخ ها :

دادیاری

سوالات مرتبط

دادیاری
سلام . پرونده با چه موضوعاتی به دادیار ارجاع می شود؟...
ارجاع پرونده از یک دادیاری به دادیاری دیگر
پرونده ای در دادیاری صورت جلسه شده ، پیامک امده از دادیاری قبلی به دادیاری دیگر ارجاع شده ، این موضوع چه علتی دارد؟...
در مورد نظریه ی دادیار
باسلام دادیار در شکایت بابت راننده ی متواری شده تا چه مدت میتواند پرونده را نگه دارد ؟...
دادیاری
باسلام و وقت بخیر من یک پرونده ی قضایی داشتم که بار اول پیام امد پرونده شما با شماره بایگانی فلان به شعبه دادیاری xارسال شد .بعد چند وقت دوباره پیامکی با همین مبنا و این بار به یک شعبه ی دیگر ارسال ش...
ارجاع پرونده کلاهبرداری
باسلام وعرض ادب‌ پرونده ی کلاهبرداری شخصی از همسرم که در دادگاه با قراردادن وثیقه 3ماه مهلت گرفته چند روز پیش از طریق سامانه ثنا پیامکی دریافت شده مبنی بر ارجاع پرونده به دادیاری برای تحقیقات مق...