مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین به واسطه اشتغال

با سلام همسرم در یک اداره دولتی شاغل می باشد و بنده نیز در شهر دیگری شاغل بوده و به مدت 20 روز یکدیگر را نمی بینیم و ایشان به واسطه اشتغالشان و عدم همکاری و موافقت اداره مربوطه از حضور در شهری که کار می کنم سر باز زده است. آیا من می توان ایشان را مجبور به زندگی در شهر محل کارم کنم؟ در صورت عدم موافقت اداره با انتقال ایشان آیا می توانم به واسطه تمکین مانع از اشتغال ایشان در شهری فعلیش باشم؟ آیا ایشان میتواند با ادعای عدم موافقت اداره الزام به تمکین نکند و ادعای نفقه هم داشته باشد؟ در صورت عدم تمکین ایشان میتوانم منزل مشترک را جابجا و وسایل خانه را نیز انتقال دهم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
زن باید درمنزل شوهرسکونت کند مگر اینکه حق انتخاب محل سکونت راداشته باشد درحالتی که زن بایددرمنزل شوهرسکونت کند اگر نکند می توانید باارسال اظهارنامه ایشان رابه سکونت درمنزل شوهر دعوت کنید واگر نیامد دعوای الزام به تمکین مطرح کنید همچنین می توانید طی شرایطی وبامراجعه به دادگاه خانواده ایشان را از کارکردن منع کنید