مشاوره حقوقی رایگان - جدا شدن دختر از خانواده

سلام. من یک دختر هستم 17ساله هستم. با پدرم و نامادریم زندگی میکنم جایی که هستم هیچ کدوم از فامیل نیستند.
من اخلاق پدرم خیلی خوب هست و خیلی دوستش دارم اما سخت گیر هست. رابطه ام با نامادری ام تا حدودی خوب هست ولی اخلاقامون و خواسته هامون شکل هم نیست و این من رو آزار میده چیزهایی که من دوست دارم اون ها دوست ندارن.
من دیگر احساس میکنم نمیتونم این فشار ها رو تحمل کنم. اون ها دوست دارند همیشه خونه باشند ولی من خیلی دوست دارم بروم بیرون اصلا خیلی از اخلاقامون شکل هم نیست.
دیگر نمیدونم چی کار کنم. پیش مادر خودم هم نمیتونم بروم چون شوهر کرده ولی خیلی من رو آزاد میزاره ولی احساس میکنم خوب نمیتونه از من مراقبت کنه نمیدونم پیش کی برم و چی کار کنم واقعا میخوام راه درست رو نشونم بدید دیگر نمیتونم ادامه بدم. احساس میکنم هیچ جا جای من نیست و نمیتونم زندگی کنم.
تنها چیزی که دوست دارم برم یک جای دور که یک چند وقتی کسایی از اعضای خانوادم پیش من نباشه و به هیچ کدوم و هیچی فکر نکنم. چون واقعا دیگر نمیتونم و خیلی اختلاف اخلاق و سلیقه ای با نامادری و پدرم دارم و این برای من یک کابوس و فشار عصبی شده. بعد میخواستم بدونم یک چند سال دیگر که بزرگ تر شدم آیا میتونم جدا جای امنی زندگی کنم یا نه؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله رشيده محسوب هستيد و در سن ١٨ سالگي تصرفات مالي نيز براي شخص شما محسوب است