مشاوره حقوقی رایگان - مجازات چاقوکشی

سلام، وقتتون بخیر. نامزدم 19 سال دارد و با یک نفر دعوا میکنه و با چاقو طرف رو زخمی میکنه. طرف هم البته چنگ انداخته و دست نامزدم خیلی کوچولو زخم شده. الان حکمش چی میشه اگر شکایت کنند؟
( نامزدم قبلا هم انگار دعوا داشته و سابقه دارد میگن که اگر هم اون ها شکایت نکنن پرونده دست قاضی بره جرم دولتی داره درسته؟؟ اگر جرم دولتی داره چی هست؟

پاسخ ها :

مجازات چاقو کشی ضرب و جرح با چاقو چاقوکشی