مشاوره حقوقی رایگان - زمینی خریداری کرده ام و 60 درصد مبلغ آن را پرداختم و مابقی در زمان ثبت سند ولی پس از کذشت 2

با سلام
2 سال پیش یکی از دوستان گفت زمین بزرگی خریداری کرده ام و در حال تفکیک آن هستم بیا شما هم یک قطعه خریداری کن - من هم به اندازه توان مالی خودم - گفتم تا حدود 50 تا 60 میلیون می خرم-
با احتساب متری 300 هزار تومان زمین تفکیک شده مسکونی سند زده شده با بنده صحبت کردند و قولنامه نوشته شد- 30 میلیون آن نقدی پرداخ شد و مابقی در زمان ثبت سند پرداخت شود که در صورت کم یا زیاد شدن متراژ قطعات تفکیکی از قراری 300 هزار تومان برای هر متر باید طرفین پرداخت نمایند - همچنین در صورت فسخ قرارداد 3 میلیون تومان جریمه فسخ قرارد داد باشد - ضمنا فروشنده متعهد شدند در صورت تاخیر در تحویل زمین و آماده شدن سند آن در تاریخ مقرر شده به ازای هر روز تاخیر 50 هزار تومان خسارت پرداخت نماید .
در قولنامه مقدار 189 متر زمین از سند اصلی زمین تفکیک نشده به مبلغ هر متر 300 هزار تومان نوشته شده است حال فروشنده ادعا می کند که زمین در نظر گرفته شده برای شما در طرح تفکیک و کروکی به فضای سبز خورده و قادر به تحویل زمین بشما نیستم با ارسال اظهار نامه به درب منزل ایشان هیچ پاسخی نداده اند به نظر شما و مستندات موجود من می توان اصل پول و خسارت روزانه 50 هزار تومان را بگیرم یا نه
آیا زمینی که به من فروخته شده 189 متر مشاع از کل زمین مادر نبوده است که حالا ایشان می گویند زمین در نظر گرفته شده برای شما در کروکی به فضای سبز تبدیل شده و قیمت قطعات دیگر متفاوت است -و حال فروشنده فقط به پرداخت اصل پول و 3 میلیون خسارت راضی است و یا اینکه یک قطعه 200 متری دیگر خرید اری نمایم به مبلغ متری 420 هزار تومان و مابه تفاوت آن را پرداخت نمایم که این با اصل قولنامه مطابقت ندارد و به ضرر بنده می باشد من از سند اصلی مادر به شرط تفکیک و سند مجزی حدود 189 متر خریداری کرده ام و در صورت تغییر اندازه قطعات تفکیکی به از هر متر 300 هزار تومان ما به تفاوت پرداخت کنم
لطفا راهنمایی نمائیید

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

همه چیز بستگی به متن قرارداد و اقدامات بعدی طرفین دارد.
اگر دفترخانه خاصی را برای زدن سند مشخص کرده باشید و شما در همان تاریخ در دفترخانه حاضر شده باشید ولی طرف مقابل در آن دفترخانه حاضر نشده باشد، می توانید خسارت تأخیر را محاسبه کنید و مقایسه و مطالبه کنید. اگر نه شاید کمی سخت باشد و احتمال دارد تاریخ اظهارنامه تان (بسته به متن اظهارنامه) مبنای محاسبه خسارت قرار گیرد. با توجه به پیچیدگی های خاص موضوع مورد بحث بهتر است وکیل بگیرید.