مشاوره حقوقی رایگان - مستمری مادر به فرزند پسر

من بیماری روماتیسم ستون فقرات دارم و داروهای ضد التهابی مصرف میکنم که مشکلات گوارشی شدید برایم پیش آورده و باید داروهای پاتولوژیک مصرف کنم که خیلی گران است و مشکل راه رفتن پیدا کردم و اگر داروی ارزان ضد التهابی مصرف کنم مشکل گوارش شدید پیدا میکنم و اگر نه مشکل راه رفتن میخواستم بدانم که مستمری مادر به من کمک می‌کند یا مستمری به من تعلق میگیرد با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

ابتدابایددادخواست تحت کفالت شمارامادربدهدوسپس اقدام کنیدبه دریافت مستمری.9121022422ظریفی