مشاوره حقوقی رایگان - امور شرکت ها و قانون تجارت

با توجه به ماده 106 قانون تجارت شخصی که در یک شرکت سهامی عام در صورتجلسه مجمع عمومی بعنوان بازرس قانونی انتخاب شده است ولی این صورتجلسه در اداره ثبت شرکت ها به ثبت نرسیده و روزنامه رسمی نشده است آیا میتواند بدون داشتن روزنامه رسمی و صرفا به اتکا صورتجلسه مجمع عمومی خود را بازرس قانونی شرکت بداند و آیا در محاکم دادگستری چنین ادعایی پذیرفته است ؟ لطفا دلیل نظر خود راهم مطرح بفرمایید . با تشکر و احترام

پاسخ ها :

بازرس قانونی شرکت بازرس شرکت صورتجلسه مجمع عمومی شرکت شرکت قوانین شرکت ها بازرس