مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

سلام چند ماه قبل یک ماشین خریدم و تمام پول ماشین رو نقدا پرداخت کردم و قرار شد که سند رو فروشنده بنامم بزنه و خرج سند به عهده فروشنده باشه حالا بعد از چند ماه فروشنده بدلیل اینکه میگه ضرر کردم سند نمیزنه میگه باید خرج سند رو خودت بدی لطفا راهنمایی کنید چکار کنم

پاسخ ها :

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام اگردرمبایعه نامه قید شده باشدکه هزینه انتقال سندبرعهده فروشنده است والان امتناع میکندبدوا برایش اظهار نامه بدهید واگرباز هم امتناع کرد باتقدیم دادخواست مبنی برالزام به انتقال سند بادریافت کلبه خسارات اقدام نمایید.