مشاوره حقوقی رایگان - حکم ورود به عنف

سلام خسته نباشید. برای ورود به عنف شکایت داشتم دو نفر به زور وارد خونم شدن و در بازپرسی جلب دادرسی شدن .. امروز جلسه دادگاه بود ... و جلوی قاضی اعتراف کردن اومدن ‌.. و حرف و بهانه های مختلف و الکی و دروغ میاوردن برای اومدنشون ... میخام بدونم حکم و رای قاضی چی هستش؟؟؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در هر صورت هیچ دلیلی تاثیری ندارد تا وقتی رضایت صاحب خانه یا حم دادگاه یا اضطرار نباشد برای توضیح مفصل تر و مشاوره در اینخصوص میتونید تماس بگیرید