مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و یک هشتم

با سلام
پدرم سال 1390 فوت کرده است در وصیت نامه اش نوشته است مهریه خانمم را از اموالم پرداخت کنید سوال: آیا زن هم مهریه می برد هم یک هشتم
2_ اول باید حق ایشون را داد و بعد بقیه ماترک بین وراث تقسیم شود

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

چون تاریخ انتقال سند و محل حضور در دفتر قید نشده نمیتونه خسارتی مطالبه کنه ولی میتونه حکم الزام به تنظیم سند و