مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن گواهینامه دلیل مقصر شناخته شدن میشود

باسلام من با ماشین از فرعی به خیابان اصلی اومدم و یک ماشین از طرف گلگیر عقب طرف راننده با من تصادف کرد. طرف گواهینامه نداره ایا نداشتن گواهینامه باعث میشه اون مقصر شناخته بشه؟؟

پاسخ ها :

تاثیر نداشتن گواهینامه در مقصر شناخته شدن نداشتن گواهینامه در تصادف مقصر تصادف گواهینامه تصادف