مشاوره حقوقی رایگان - سامانه ابلاغ

با سلام
من خارج از کشور زندگی میکنم
دوتا سوال داشتم:
1 - آیا سامانه ابلاغ فعاله و ابلاغ ها توی سامانه قرار میگیره؟
2 - من دو سال و نیم پیش یه پرونده داشتم که حکم اون نه به آدرس من ارسال شده و نه در سامانه ابلاغ اومده . آیا ممکنه پرونده من بسته شده باشه؟
با تشکر از شما

پاسخ ها :

شاپور مرادی

جناب آقای شاپور مرادی :

با سلام...با ورود به سایت عدل ایران میتونید ابلاغیه ها وروند پیگیری پرونده را مشاهده کنید.

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

بله فعاله و هر اقدامی فورا در سایت قابل مشاهده و پیکیری می باشد

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

با سلام بله قابل پیگیری و رویت میباشد