مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه

سلام
حدود 4سال است که ثبت احوال شناسنامه رو گرفته چون مشخصات پدر ثبت نشده است مدارک کارت پایان خدمت و تحصیلی و غیره رو انجام دادیم و از نظر هم خونی هم تست انجام شده و همه چیز اوکی بوده ولی هنوز شناسنامه رو ندادند من متولد 1:1:1349 هستم و در زمان گرفتن شناسنامه از طریق مادر هم انجام میشده

پاسخ ها :

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

مشخص نكردن دقيقا مشكلشون چي هست ؟!

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

باسلام پیشنهاد میگردد به یک وکیل مراجعه کنید.موفق باشید

یک وکیل

با سلام،شما سوال و درخواستی رو مطرح نکردید که بتونیم پاسخگو باشیم.