مشاوره حقوقی رایگان - پلیس امنیت اخلاقی

با سلام ماشین من به نام پدرم میباشد جهت مراجعه به پلیس امنیت اخلاقی بابت پیامک بد حجابی امکانش هست خودم مراجعه کنم یا باید حتما پدرم حضور داشته باشد؟
امکانش هست پدرم به من وکالت بده. چه نوع وکالتی باید به من بده. لطفاً راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمدجواد خسرونوبری

جناب آقای محمدجواد خسرونوبری :

با سلام
علی الاصول مالک و راننده هردو می بایست مراجعه نمایند ولی در رویه صرف مراجعه راننده و اخذ تعهد از ایشان به شرط همراه داشتن مدارک خودرو ، کفایت می نماید .