مشاوره حقوقی رایگان - 3 بار زندان رفتن به جرم حمل مواد مخدر از نوع تریاک و حشیش

با سلام و تشکر ازوکلا و مشاوران حقوقی
بنده متاسفانه در مجموع 4 مرتبه به زندان رفتم که اولین بار بخاطر شرب خمر بوده که حدودا 8 الی 10 سال از جرم شرب خمر میگذره
و 3 مرتبه هم بابت مواد مخدر از نوع تریاک و حشیش به زندان رفتم که مجموع وزن آنها زیر 7 گرم میشه و در تمام موارد بخاطر نداشتن وثیقه به زندان منتقل شدم و بعد از چند روز با وثیقه آزاد شدم و طبق معمول شلاق حد و جریمه نقدی قاضی صادر میکرد.
درحال حاضر میخوام استخدام بشم و از من خواسته شده تا از دفتر خدمات قضایی سوءپیشینه تهیه کنم
آخرین دستگیری من هم سال 96 بوده
آیا سابقه من قید میشه یا اینکه مشکلی پیش نمیاد؟؟
من فردا باید برم جواب بگیرم خواهشا فورا راهنماییم کنین تا از استرس مرگباری که توش هستم خلاص بشم
ممنون.

پاسخ ها :

میثم جهانگیری حسین آبادی

میثم جهانگیری حسین آبادی :

مرجع انتظامی سابقه شما را اعلام می کنند ولی شما پاسخ مرجع انتظامی را به دادسرا ببرید و دادسرا پس از بررسی با توجه به اینکه سوابق شما مؤثر نیست در نهایت پاسخ عدم سابقه می زند.