مشاوره حقوقی رایگان - ضامن وام دانشجویی

سلام. من میخوام وام دانشجویی بگیرم. پدر من پروانه کسب داره و یک نفر رو به عنوان کارگرش بیمه (بیمه تامین اجتماعی) کرده. میخوام بدونم پدرم بعنوان بیمه گذار یا اون آقا که بیمه شدند، میتونن ضامن وام دانشجویی من شوند؟ ممنون میشم اگر پاسخ بدید

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام
طبق آخرین اطلاع بنده ( که برای خودم وام دانشجویی گرفتم در سال 97 دانشگاه تهران ) با معرفی به دفترخانه مربوطه ، فقط و فقط کارمند رسمی دارای حکم کارگزینی را مورد قبول قرار دادند .