مشاوره حقوقی رایگان - پیامک دادستانی مبنی بر شرکت در سایت شرط بندی

با سلام. طبق قانون، قمار بازی در فضای مجازی جرم محسوب شده و تا 6 ماه حبس و جزای نقدی در پی دارد. مراقب باند های تبهکاری قمار در فضای مجازی باشید.معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور.
سلام این پیامک برای من آمده و من در سایت پیش بینی دو بار رفتم و دیگر اصلا نرفتم. ممنون.

پاسخ ها :

پیامک دادستانی مبنی بر شرکت در سایت شرط بندی عضویت در سایت شرط بندی سایت شرط بندی شرط بندی