مشاوره حقوقی رایگان - اثبات شهادت کذب

با سلام. بنده و خانواده دو سالی هست که گرفتار یک آدم پرونده ساز و اخاذی شدیم.
با ایشان نامزد بودم و با زبون بازی و فریب که کس و کار نداری و پول جهیزیه را به من بدید تا وسایل را خرید کنم و فاکتورش را میارم.
سی میلیون وسایل به ارزش سال 98 را خورد و قانون هم نتونستم کاری بکنم.
پول مفت بهش مزه کرده و دنبال حروم خوری جدید هست. در دادسرا هفت شکایت کیفری برای من ساخته. 5 پرونده در شورای محل زندگی خودم و محل زندگی خودش با عنوان استرداد مال و مطالبه وجه. نیت اخاذی های جدید داره. در یکی از پرونده های شورا که شاهد هم آورده با استناد به چند فاکتور طلا؛ دو شاهد آورد که یکی معتاد به شیشه و دیگری معتاد به تریاک بود.
دیگر واقعا خسته شدیم و درمانده. به خدا آبروی نیست که برامون مونده باشه. طرف من خیلی نامرد و بی آبرو و بی خدا هست.
دو سال به شعبات میگم بابا طرف پرونده ساز و حرفه ایه بی اهمیت هست و فقط به فکر این هستند یکی از پروندهاشون کم بشه.
من چطور اثبات کنم که شهادت شهود کذب و ازشون شکایت کنم به خاطر این همه ناحقی و ستم. قبل این که کمرمون خم بشه و تن به خواسته اش بدیم.

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام شهود را جرح کنید چنانچه برای کارهای ایشان از قبیل دریافت وجه فیش واریزی یا شاهد دارید ارایه کنید با وکیل مشورت کنید