مشاوره حقوقی رایگان - حصر وراثت محدود

سلام و عرض ادب. مادرم هفت سال پیش فوت کرد. وراث من و خواهرم هستیم. هیچ اموالی نداشت جز سهام عدالت 500 هزار تومانی. حصر وراثت محدود دادیم که در آن قید شده تا سه میلیون تومان خواهرم حقوق مستمری او را میگیرد. آیا همان حصر وراثت محدود برای ارائه جهت سهام عدالت کفایت میکند یا باید از ابتدا همه کارها انجام شده و نامحدود بگیریم؟ رونوشت گواهی را که مهر و تمبر باطل شده روی آن است قبول است یا خیر؟ چون اصل برگه را اداره حقوق مادرم گرفته اند. یا میشود المثنی آن را از شعبه صادرکننده اخذ نمود؟ لطفا راهنمایی فرمایید. تشکر میکنم.

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام همان گواهی کافی است همچنین می توانید به شعبه صادر کننده مراجعه و برابر با اصل آن را دریافت کنید اگر مبلغ بیشتر از سه میلیون شده باید گواهی نامحدود بگیرید