مشاوره حقوقی رایگان - قطع بیمه و دریافت مستمری پدر

با سلام.
خانمی 45 ساله و مجرد هستم. قبلا استخدام آموزش و پرورش بودم که در سال 93 استعفا دادم و بعد از آن تا به حال ادامه بیمه تامین اجتماعی را به صورت خویش فرما پرداخت کرده ام. نزدیک به 15 سال سابقه بیمه دارم. چنانچه از الان بخواهم خود را بازنشسته تامین اجتماعی کنم، میتوانم حقوق بازنشستگی پدر مرحومم را از آموزش و پرورش مطالبه کنم؟ در این صورت ماهیانه چقدر بازنشستگی تامین اجتماعی به من تعلق می گیرد؟ میتوانم بیمه خود را قطع کرده و فقط درخواست بازنشستگی پدرم را داشته باشم و سنوات بیمه پرداختی به تامین اجتماعی را مطالبه کنم؟ چون در حال حاضر شغل و درآمدی ندارم. ممنون از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

قطع بیمه و دریافت مستمری پدر بازنشستگی پیش از موعد با سابقه کاری 15 سال دریافت مستمری پدر دریافت همزمان مستمری خود و پدر مستمری پدر قوانین مستمری مستمری بازنشستگی