مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت

با سلام. دادخواست اثبات زوجیت داده بودم در تاریخ 99/9/10 وقت دادگاه داشتیم و رفتیم و گفتن رای دادگاه یک هفته بعد اعلام می شود و با پیامک اعلام می شود. امروز وارد سایت الکترونیک پرونده ام شدم و دیدم نوشته در تاریخ 99/10/17 وقت نظارت به لحاظ ارجاع امر به مشاور خانواده تجدید و برای تاریخ 99/11/8 تعیین گردید. یعنی چی؟ باید چی کار کنم؟ ممنون از شما.

پاسخ ها :

وقت نظارت به لحاظ ارجاع امر به مشاور خانواده تجدید و تعیین گردید وقت نظارت تجدید گردید وقت نظارت تعیین گرید وقت نظارت دادخواست اثبات زوجیت