مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت اینستاگرام

حدود 1/5سال یک نفر با پیج های مختلف که همشونم بعد یک هفته دیلیت اکانت کرده میاد دایرکت من و همینجوری واسه خودش پیام میده . خیلی دوست دارم بفهمم این شخص کیه . قابل پیگیری هست ؟ میتونم ازش شکایت کنم؟ هیچ تهدید یا توهینی هم نمیکنه. فقط ابراز علاقه و چتای شبانه که من هیچوقت جوابشو ندادم. البته پیج من بازه

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
بله .یکی از اکانت هارو پیگیری و از طریق دفاتر خدمات قضایی تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید..