مشاوره حقوقی رایگان - شرکت در سایت شرط بندی

با سلام من در تلگرام در یک گروه معاملاتی طلای آبشده معامله میکردم من آذربایجان غربی هستم و حساب های بانکی ام از طریق پلیس فتای خراسان رضوی مسدود شده میگن سایت شرط بندی بوده احتمالا من الان چه جرمی شامل من میشه و جزای اون چیه ؟و حتما باید حضوری برم یه استان دیگه؟ و تا کی فرصت دارم پیگیری کنم و اگه نرم چه مشکلی برام پیش میاد؟
خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

عضویت در سایت شرط بندی سایت شرط بندی شرط بندی جرایم تلگرامی تلگرام