مشاوره حقوقی رایگان - سلام، ابطال تقسیم نامه زمین زراعی

سلام، یک زمین زراعی ارثی را در سال 88 تقسیم کرده ایم و تقسیم نامه را تمامی وارثین و شاهدین امضاء کرده اند. زمین زراعی اوقافی هست، الان چندتا از وارثین شکایت کرده اند که سهم ما کم است باید از اول تقسیم انجام گیرد آیا این امر قابل انجام است بعد از 11سال؟

پاسخ ها :

مهدی علیزاده

سرکار خانم مهدی علیزاده :

سلام دوست عزیز اولا زمین اوقافی قابل تقسیم بین موقوف علیهم نیست و فقط منافع قابل تقسیم میباشدو اگر بعد تقسیم معلوم شود که قسمت به غلط واقع شده تقسیم باطل است و تقسیم مجدد صورت میگیرد وچون ملک شما وقف هس قابل تقسیم نیس