مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدربزرگ به نوه

سلام من و خواهرم هردو مجرد 34 و ٣٧ ساله هستیم پدرم فوت شده و بیمه نداشت بازنشستگی پدربزرگم را مادرم دریافت میکرد و تنها منبع درامد ما بود متاسفانه مادرم نیز فوت شدن ایا راهی هس که من و خواهرم بتوانیم حقوق ایشون رو دریافت کنیم اگه قانون یا تبصره ای هس لطفا قید کنید

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.شما میتواند تحت تکفل جدپدری باشید در صورت داشتن حقوق.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
بله
شما وراث قانونی ( نوه= اولاد اولاد ) هستید که وفق ماده 48 قانون حمایت خانواده، به شما مستمری تعلق می گیرد.

اما مستلزم بررسی مدارک و فروض می باشد.
در صورت تمایل به مشاوره، تماس بگیرید