مشاوره حقوقی رایگان - استرداد پولی که به پدرم قرض داده ام

سلام بنده طی 5 سال مبالغی رو به صورت نقدی یا واریزی که مجموعا 200میلیون تومان میشه به پدرم داده ام و بابت پول های نقد که رسید ندارم اما اسناد بانکی واریزی هام موجوده
الان که مشکل مالی برام پیش اومده و از پدرم درخواست پولم رو میکنم با علم به اینکه میدونم داره اما اذیت میکنه و نمیده
آیا راهی قانونی برای پس گرفتن پولم از ایشون وجود داره؟

پاسخ ها :

حسن شعبانی

حسن شعبانی :

سلام باتوجه به اسناد ومدارک وفیش های واریزی دادخواست مطالبه وجه علیه ایشون مطرح نمایدبه نتیجه می رسیدید