مشاوره حقوقی رایگان - اتیان سوگند

با عرض سلام آیا خواهان با شکایت واهی درخواست مطالبه وجه به مبلغ 10 میلیون تومان ادعا کند و شاهد هم کسی که بنده با ایشان دعوا مالی دارم برای شهادت آورده و برای اثبات ادعای شاهد خود درخواست اتیان سوگند داده و قاضی هم قبول کرده. وقتی بنده درخواست اتیان سوگند متقابل دادم قبول نشد و گفتند خواهان زودتر درخواست داده و این فرصت که خوانده می‌توانسته درخواست بده ازش گرفته . بنابراین درخواست بنده که خوانده می‌باشم قبول نشد ،... این چه مدل از قانون است ؟ که با سوگند دروغ از از مردم پول بگیرند ؟ بنده چطور میتوانم دعوا ایشان را ساقط کنم درخواست ماده 197 دادم اما قبول نشد به علت اینکه خواهان جلو تر درخواست اتیان سوگند داده است

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

شاهد جز دلیل دوم است تا شاهد هست سوگند شما پذیرفته نمی شود شما می بایست در جلسه دفاع شاهد را رد می کردی و اگر خودت شاهد داشتی به دادگاه معرفی می کردین ، اقدامات شما اشتباه بود