مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

با سلام پدر بزرگ بنده یه وکالت به داییم داده بوده که زمینهایی کشاورزیشو آبیاری بارانی کنه داییم رفته با اون وکالت زمینهارو به نام خودش زده داییهای دیگه متوجه شدن نفری 1/5 هکتار زده به نام اونا بعد سند هم گرفتن الان که چند سالیه پدر بزرگم فوت شده دوتا از خاله هام رفتم وکیل بگیرن شکایت کنن که داییم ترسید و نفری 3000 متر به اونا زمین داد. ولی مادر من و یکی از خاله هام که دنبال شکایت نرفتن چیزی بهشون نداده الانم که ما گفتیم می خوایم شکایت کنیم میگه مال شما پیش من نیست
آیا شکایت کنیم سندشون باطل میشه. شکایتمون به جایی میرسه؟؟

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.باید اسنادومدارک شما بررسی شود تاپاسخ دقیق ارائه شود‌