مشاوره حقوقی رایگان - استعفا یا رهایی برای پرستار ارتش

من پرستار ارتشم 10 سال سابقه دارم توان کار کردن رو ندارم برای مشکلات جسمی و روانی هم شورا شدم و طبقه ی سه دارم اما طی صحبت با شعبه رهایی میگن نیروی تخصصی اخراج نداره حتی بعد 6 ماه غیبت
باید چیکار کنم که بازخرید، رهایی، یا اخراج ( البته به مدرک تحصیلیم نیاز دارم ) کنن؟
با گرفتن وکیل و... میشه کاری کرد؟

پاسخ ها :

استعفا پرستار ارتش رهایی از خدمت پرستار ارتش استعفا رهایی از خدمت