مشاوره حقوقی رایگان - حجر

با سلام
پدر بنده در سال 75 سکته خفیفی داشته که بدون بستری در منزل بوده ولی در چند سال بعدی عوارض فراموشی و تمرکز از خود نشان داد .. تا سال 91 که سکته دوم رو هم میزنه اینبار چند روز بستری بود .. که علائم یاد شده بدتر هم شد ... در سال 94 سکته سومی حادث شد که منجر به فوت ایشان شد .. در سال 94 درست 6 ماه قبل از سکته سوم یکی از برادرها اقدام به گرفتن یک فقره قولنامه از پدرمان کرده و ملک پدری را تصاحب میکند .. با توجه به توضیحات داده شده و پرونده پزشکی موجود .. و با توجه به اینکه با گول زدن پزشک معالج برای صدور گواهی فوت که در آن علت مرگ را سکته قلبی بیان نموده اند و این که اصلا پزشک برای معاینه متوفی حضور نداشته ... ایا پزشکی قانونی حجر پدر اینجانب را تایید خواهد کرد؟

پاسخ ها :

سوء استفاده از حجر پدر ادعای حجر پدر در انتقال ملک حجر پدر حجر