مشاوره حقوقی رایگان - بخشش اموال بدون آگاهی مالک

سلام پدر بنده مسن و بیسواد است و دارای املاکی مختلفی از جمله خانه و باغ می باشد اخیرا صحبتی به گوش رسیده که دو تن از برادران بنده با سو استفاده از بیسوادی پدر بنده مدارکی را ساخته و نزد خود دارند که در صورت امکان پس از فوت پدرمان اقدام به تصاحب برخی از اموال نمایند راهکار پیشگیری از این مسئله چیست راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

امکان پیشگیری وجودنداره و درصورت ارائه ی مدارک میتوان به انها ایراد گرفت...