مشاوره حقوقی رایگان - حیاط خلوت

باسلام
من مدیر ساختمان هستم. لوله آب حمام طبقه اول ساختمان ما از کف حیاط خلوت رد میشه
از این لوله در حیاط خلوت یک انشعاب برای شست و شوی آنجا داده شده که در محل این انشعاب، لوله دچار ترکیدگی شده
باتوجه به اینکه این لوله اصلی آن واحد هست و فقط یک انشعاب برای شست و شوی حیاط خلوت گرفته شده و کسی راه دسترسی به آنجا را ندارد میخواستم ببینم این هزینه اش با همان واحد هست یا با شارژ ساختمان؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

هزینه تعمیر لوله در ساختمان هزینه تعمیرات ساختمان