مشاوره حقوقی رایگان - وکالت طلاق

با سلام.
بنده به خانومم وکالت طلاق مدت دار داده بودم ایشان در مدت وکالت رفتن اجرای صیغه طلاق را پیش یک روحانی خوانده اند.
سوال بنده این است که این امکان وجود دارد که بدون سپری کردن مراحل قانونی و حضور بنده صیغه رو جاری کند؟ ( چون بنده وکالتی که دادم برای این بوده که از مجرای قانونی اجرایی صیغه انجام شود نه به صورت غیر قانونی) اگر امکانش هست دادگاه برای همسرم و روحانی اجرا کننده صیغه، جرم تلقی میکنه یا نه؟
این صیغه طلاق باطل است یا نه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

در ازدواج دائم حتما باید مراحل قانونی آن در دادگاه خانواده طی بشود و دادگاه گواهی عدم امکان سازش را صادر کند و سپس صیقه طلاق اجرا بشود ولی در ازدواج موقت لازم نیست که...
عمل فرد روحانی دارای مجازات می باشد

طيبه  غلامي بياتياني

طيبه غلامي بياتياني :

استان :

سلام ..حتما باید از مجری قانونی وارد شوند و حکم طلاق را دادگاه صادر نمایند سپس در دفتر رسمی طلاق صیغه جاری شود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ثبت واجرای صیغه طلاق بعد از طی تشریفات قانونی یعنی مراجعه به دادگاه خانواده و صدورگواهی عدم امکان سازش انجام میشود عدم ثبت طلاق نیز جرم می باشد