مشاوره حقوقی رایگان - بی پاسخ ماندن رای دیوان عدالت در رابطه با شکایت اینجانب

سلام اینجانب اوایل سال 99 به علت اشتباه واریزی بیمه از تامین اجتماعی به صندوق بازنشستگی کشوری، به دیوان عدالت اداری شکایت کردم و با ارائه مدارک لازم، دیوان رای به نفع من داده است. اما متاسفانه صندوق بازنشستگی کشوری هیچ اقدامی در خصوص بازگشت اشتباه واریزی اینجانب نداشته است. سوال این است که دیوان چه کاری در این زمینه انجام داده است؟

پاسخ ها :

استرداد وجه واریز شده از صندوق بازنشستگی کشوری واریز اشتباه وجه به صندوق بازنشستگی کشوری عدم استرداد وجه توسط صندوق بازنشستگی کشوری صندوق بازنشستگی کشوری دیوان عدالت اداری