مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن بدهکاری مرحوم پدرم از دیه اش

سلام چندین سال پیش پدر مرحومم 40 متر از خانه اش را به بنده بخشید که در ان زمان پدرم قبلا ضامن یک زندانی شده بود و زندانی خود را معرفی نکرد دادگاه 60 متر از ان خانه را به مزایده گذاشت و فروخت که 15 متر از ان 60 متر مال بنده بود حالا پدرم در تصادف که پشت ترک موتور بنده بوده در گذشت و به قتل غیره عمد محکوم شدم و مقصر شدم و حالا نامادری و خواهر ناتنی من نخاستند مال پدرم را تقسیم کنند ولی بنده شاکی شدم حالا میخواهم ان 15 متر باقی مانده از ان خانه را که پدرم به من بخشیده بود را از روی دیه پدرم بگیرم هرچند بنده ان نوشته را دارم در واقع پدرم 25 متر را به من بخشید و 15 متر دیگر را دادگاه گرفته ایا میتوانم ان 15متر را از روی دیه پدرم بگیرم ؟ لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

سلام
باید دست نوشته موردنظرتون رو نلاحظه کنیم تا یتونیم‌در مورد امکان مطالبه حق شما اظهارنظر کنیم