مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله

سلام
آیا بعد از امضای قرارداد وکالت وکیل میتواند بمن بگوید نسخه زیرین قرارداد وکالت را باید بدهد دادگاه و بمن هیچ نسخه ای از قرار داد ندهد و بعد از پیروزی پرونده، درخواست مبلغ بیشتر از توافق را بکند؟
من هیچ نسخه ای از قرارداد وکالتم را در دست ندارم و سفید امضا نمودم.

پاسخ ها :

رقیه بدرلو

رقیه بدرلو :

استان :

سلام ،وکیل موظف هست فرداد وکالت مخصوص موکل را به شما بدهد ،همچنین به غیر از توافق و فرداد مالی که منعقد شده نمی تواند درخواست وجه بیشتر کند ،در صورت نیاز به وکیل 09120273476 بدرلو

ليلا  حسنعلي زاده

ليلا حسنعلي زاده :

شما حق داشتید برگ ثانی را دریافت کنید که نکردید