مشاوره حقوقی رایگان - رد مال در شکایت خیانت در امانت

سلام.
دامادم از شخصی که به لحاظ تعمیر موبایلش جرم خیانت در امانت را انجام دادند، شکایت نمودند. شخص مذکور در کلیه مراحل غائب بوده در نهایت رأی دادگاه بدوی به پرداخت مبلغ 99 میلیون ریال در بدل سه ماه زندان رأی داده و هیچ نظری نسبت به رد مال ننموده است. بعد از اعتراض شفاهی به قاضی محترم نسبت به عدم توجه به رد مال، ایشان گفتند آن را در شکایت شورای حل اختلاف پیگیری کنید.
1. آیا در تجدید نظر احتمال این که رد مال دیده شود، هست؟
2. چنانچه جواب بالا منفی باشد، آیا در شکایت شورای حل اختلاف میشه ضمن اشاره به سیر مراحل کیفری، مانع از درخواست اعسار کرد؟
چون واقعاً ایشان ( متهم ) خیلی خیلی ماشاالله بیخیال تشریف دارند و حتی پدر خانم ایشان هم درخواست کردند ( به جهت سابقه زیاد موارد مشابه )، ایشان را تخفیف ندهیم.

پاسخ ها :

رد مال در خیانت در امانت رد مال خیانت در امانت شورای حل اختلاف