مشاوره حقوقی رایگان - رفع پلمب

با سلام. چند ماه پیش یکی از مراکز مشاورات پوستی و لیزر به علت نداشتن مجوز بسته شد. حقیقتش پزشک مرکز دوره پوستی رو گذرونده و مدرک داره ولی در حال حاضر رزیدنت می باشد. مدیریت با خانومی هست که پرستار هست. الان پرونده به اسم خانم پرستار بسته شد. روند این پرونده به چه صورت هست و الان چطور میشه که رفع پلمپ بشه؟

پاسخ ها :

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام بایدمدارک خودرا مبنی براینکه ان مرکز متعلق به شماست نه ان خانم وارائه مجوزازدانشگاه علوم پزشکی نسبت به رفع پلمپ اقدام ننایید پرونده آن خانم دردادسرا ودادگاه انقلاب (اگراتهامش مداخله غیر مجازدردرمان باشد)رسیدگی می شود ومجازات ان هم فقط درمرحله اول جریمه میباشد.