مشاوره حقوقی رایگان - خسارت ناشی از عدم ایفای تعهد

با سلام. خط همراهی را در تاریخ 99/3/1 به قیمت 1000000 تومان خریداری کردم. فروشنده 500000 را دریافت و 500000 را به تاریخ 99/3/8 همزمان با تنظیم سند موکول کرد. از طرفی در قرارداد روزانه 200000 تومان به عنوان خسارت عدم تنظیم سند تعیین شد. الان دادگاه ایشان را ملزم به تنظیم سند نموده ولی در خصوص خسارت روزانه 200000 تومنی رای به بی حقی داده چون 500000 تومان از ثمن معامله باید هنگام تنظیم سند پرداخت میشد که فروشنده سندی تنظیم ننموده که پرداخت کنم. الان به رای اعتراض کنم یا اول 500000 تومان را به حسابشان یا حساب دادگستری واریز و بعد مطالبه خسارت نمایم؟

پاسخ ها :

آسیه سردار

آسیه سردار :

استان :

شما باید در موعد که برای تنظیم سند معین شده بود باید در دفترخانه تعیینی حاضر می شدید وحضور خودرا اعلام می کردید وعدم حضور فروشنده را در دفتر خانه اعلام می کردید دراینصورت مستحق دریافت خسارت به علت تاخیر فروشنده بودید