مشاوره حقوقی رایگان - خسارت ناشی از عدم ایفای تعهد

سلام
بنده مغازه ای رو اجاره کردم و ودیعه نیز دادم ولی صاحب مغازه میگه بیا شریک باشیم من قبول نکردم چون به ضررم هست ضمنا در مبایعه نامه چینن شرایط قید نشده بنده مجبور دادخواست الزام به ایفای تعهد دادم که رای به نفع بنده صادر شده ولی متاسفانه صدور رای مصادف با پایان اجاره مغازه بوده حالا بنده میتوانم خسارت ناشی از ایفای تعهد بگیرم چون بنده متضرر ضرر و زیان شدم یعنی بمدت یکسال پول ودیعه در تصرف ایشان بوده و هم نمیتونم دیگه پروانه کسب بگیرم چون در سامانه به نشانی آن مغازه درخواست پروانه کسب نمودم و الان نمیشه تو سامانه تغییر آدرس داد چون سامانه از طرف اداره بازرگانی و صنعت معدن بسته شده خواهشا راهنمایی فرمایید ممنون

پاسخ ها :

خسارت ناشی از عدم ایفای تعهد عدم ایفای تعهد ودیعه مستاجر خسارت اجاره موجر مستاجر