مشاوره حقوقی رایگان - پرونده نزاع و دیه برای متهم مقیم خارج کشور

با سلام،

من مقیم خارج کشور هستم و بعد از سالها به ایران آمدم، در خیابان فردی مرا مورد مشاجره و سپس حمله فیزیکی قرار داد و من از خودم دفاع کردم و ایشان بصورت سطحی جراحت دید. بعد از خروج از ایران به من اطلاع دادند احضاریه دادگاه یه منزل دوستم آمده، چون گواهینامه و کارت ملی من به آدرس ایشان هست. دوستم به مامور کلانتری توضیح داده که من (مشتکی عنه) مقیم خارج کشور هستم و احضاریه را تحویل نگرفته اند. اگر در بدترین حالت، بدون امکان دفاع از خود بطور غیابی محاکمه و محکوم شوم، آیا بدون ارسال اخطاریه به منزل دوست اینجانب اقدام به توقیف اموال من می کنند؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بحث کیفری انهم غیابی چرا باید توقیف اموال داشته باشد ؟؟