مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه باخته شده در سایت های شرط بندی

سلام. من از 20 مهر 99 اقدام به شکایت علیه سایت شرط بندی کردم‌.
عنوان شکایت : تحصیل مال نامشروع از طریق مخابره رایانه ای
موضوع: توضیح دادم از تاریخ فلان تا تاریخ فلان در طی 6 ماه پیش بینی فوتبال میکردم و خبر نداشتم این سایت قمار هست و به خاطر تبلیغات زیاد و جوایز وارد این سایت شدم. مبلغ 386 ملیون تومان میبازم و مبلغ 100 میلیون تومان میبرم.
حالا شکایت مطرح کردم و حساب 519 نفر با استفاده از پرینت بانکی که گرفته بودم مسدود کردن. الان هم حدود 3 ماه از ماجرا گذشته. چرا جواب نمیدن؟
آیا پول من زنده می شود؟ آیا وکیلی هست پرونده من رو قبول کنه و تضمین کنه پول من رو زنده کنه؟ من حاضر هستم 15 درصد مبلغ کل پول رو بهش بدم.

پاسخ ها :

استرداد وجه باخته شده در سایت شرط بندی باختن پول در سایت شرط بندی عضویت در سایت شرط بندی سایت شرط بندی وکیل سایت شرط بندی سایت پیش بینی شرط بندی