مشاوره حقوقی رایگان - هبه اموال به فرزند توسط مادر محجور

با سلام. آیا شخصی پیر و نابینا و ناشنوا ( مادر ) می تواند کلیه اموال خود را در زمان حیات به یکی از فرزندان هبه کرده و فرد هبه شونده از فرزند دیگر که نابینا و دارای آلزایمر بوده نیز اثر انگشت بگیرد که مالی به او تعلق نمیگیرد. چگونه میتوان حق فرزندی که نابیناست را زنده کرد؟ هم فرزند و هم مادر نابینایش فوت شده اند.

پاسخ ها :

هبه اموال به فرزند توسط مادر محجور هبه اموال به یکی از فرزندان مطالبه سهم الارث تصرف سهم الارث سهم الارث یکی از ورثه هبه نامه ارث مادری قوانین ارث محجوریت هبه