مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن سفته ضمانت از کارفرما

با سلام.
بنده به مدت 2 سال در شرکت پخش مواد غذایی به عنوان فروشنده، مشغول فعالیت بودم ولی از تیرماه استعفا دادم و تسویه حساب کردم ولی سفته های بنده رو پس ندادند.
ضمنا کارفرمای بنده سال گذشته به اجبار از تمامی پرسنل تعهدنامه ای با عنوان این که 5 سال پس از خروج از شرکت 30 میلیون تومان سفته ها و مدارک ضامنین و نزد خودشان نگه دارند.
حال میخواستم ببینم اولا که آیا این تعهدی که از بنده گرفته شده وجهه قانونی دارد یا خیر؟ آیا راهکاری وجود دارد که بشود به صورت کاملا مسالمت آمیز مدارک و سفته ها رو پس بگیرم ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

بله.اظهارنامه باید بفرستید.اگه تمایل داشتید میتونم کمکتون کنم 09126276620