مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت کار

سلام و درود.
بنده بابت ضمانت کار، مبلغ 30 میلیون سفته سفید امضا به کارفرمای خودم دادم.
تاریخ قرارداد بنده نیز تا 31 خرداد 99 بوده که تموم شده. و من تا هفته پیش اونجا شاغل بودم چون نیرو نداشتن
قرار لفظی داشتیم که تا آخر اسفند هم بمونم تا نیرو جایگزین بشه ولی سر یه مسائلی به هم خورد و من اومدم بیرون
و ایشون نه حقوق و نه سفته منو بهم ندادن...
توی قراردادمم نوشته در صورت ترک کار ، کارفرما وکالت بلاعزل برای اجرا گذاشتن سفته ها رو دارن
حالا باتوجه به موارد بالا و پایان قرارداد
من از چه راهی میتونم سفته و حقوقمو از راه قانونی پس بگیرم
چون جوری که شواهد نشون میده نمیخوان با حرف و صلح و سازش حق منو بدن

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
برای ایشان اظهار نامه ارسال بفرمایید
اگر برای اظهارنامه نیاز به کمک داشتید با من تماس بگیرید