مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن سفته ضمانت از کارفرما

با سلام. بنده با قرارداد یک ماهه برای یک شرکت کار کردم و 10 میلیون سفته دادم. آخر ماه نمیخواستم ادامه بدهم و رفتم که سفته رو بگیرم ولی ندادند و گفتند سفته یک سال دست ما میماند که شما به شرکت رقیب نروید و من هم قصد دارم به شرکت رقیب بروم. حالا نمیدونم باید چی کار کنم. اگر میشود راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اظهارنامه مبتنی بر استرداد ارسال فرمایید در صورت عدم استرداد دادخواست استرداد سفته ضمانتی

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

باسلام.
از طریق دفاتر خدمات قضایی اظهار نامه مبنی بر استرداد سفته ی قضایی و سپس دادخواست حقوقیه لاشه ی سفته های زمانی را ب استناد قرارداد فی مابین ثبت نمایید.